Maso nakrájejte na tenké plátky a lehce naklepejte. Maso z obou stran osolte a opepřete a přendejte do větší mísy. V míse maso smíchejte se 2 lžícemi řeckého jogurtu, 2 lžícemi olivového oleje, oreganem a prolisovaným stroužkem česneku.
Nechte maso 20 minut marinovat a poté jej opékejte na pánvi na středním plameni z obou stran dozlatova. Trvá to cca 4-5 minut z každé strany.
Mezitím, co se vám maso opéká, si připravte salát. Římský salát nahrubo nakrájejte a dejte do salátové mísy. Všechny ingredience na ceasar dresink společně promíchejte. Polovinu dresinku přidejte k salátu a promíchejte, aby se salát dokonale obalil v dresinku. Druhou polovinu si odložte stranou.
Housky si rozkrojte na poloviny, každou polovinu zlehka potřete máslem a opečte na suché pánvi dozlatova.
Na spodní díl housky dejte lžíci dresinku, který jste si odložili stranou, poté opečené maso, hrst salátu a zakončete horním dílem housky, který jste zlehka ještě potřeli majonézou.