Kuřecí maso nakrájejte na kostičky a dejte ho do větší misky společně s kukuřičným škrobem, lžičkou soli a 2 lžícemi sezamového oleje. Promíchejte a odložte stranou.
Jarní cibulku nakrájejte asi na 1cm kousky a stroužky česneku nakrájejte na tenké plátky.
Ve wok pánvi nejprve na sucho na středním plameni orestujte arašídy. Průběžně je promíchávejte, aby se vám nepřipálily. Poté je z pánve vyndejte a odložte stranou.
Do té samé pánve přidejte 1 lžíci sezamového oleje a kuřecí maso. Maso smažte asi minutu, jen aby se lehce zatáhlo a poté do pánve přidejte také česnek, zázvor a jarní cibulku.
Pokračujte ve smažení, dokud nebude kuře zcela propečené. Pokud jste jej nakrájeli na menší kousky, nemělo by to trvat déle než 5-6 minut.
Kung pao omáčku v lahvičce promíchejte a vlijte ji do pánve k ostatním ingrediencím. Promíchejte a chvilku vařte, aby omáčka zhoustla a kuře v ní bylo dokonale obalené.
Hotové kung pao stáhněte z plotny, vmíchejte do něj opražené arašídy a můžete podávat. Nejlépe chutná s uvařenou basmati nebo jasmínovou rýží.