Nejprve si kuřecí prsa rozdělte na polovinu a z každé strany je důkladně osolte, opepřete a okořeňte paprikou a oregánem.
Ve velké pánvi si rozehřejte olivový olej, přidejte lžíci másla a z každé stany kuřecí prsa hezky orestujte dozlatova. Trvá to cca 3 minuty z každé strany, záleží na tom, jak silné plátky kuřecích prsou jste si připravili.
Kuřecí prsa vyndejte z pánve a ve stejné pánvi nejprve orestujte prolisovaný česnek. Přidejte šťávu z citronu, kuřecí vývar a smetanu a přiveďte k varu.
Jakmile se omáčka začne vařit, přidejte nastrouhaný parmezán, noky a důkladně promíchejte. Přikryjte poklicí a vařte cca 3-5 minut, dokud omáčka lehce nezhoustne a noky se v omáčce neuvaří.
Nakonec do pánve vraťte kuřecí prsa, společně nechte povařit ještě 3-4 minuty, aby se chutě hezky spojily a můžete podávat. Doporučuji servírovat s extra parmezánem.