Nejprve si připravte maso. Z obou stran jej osolte, opepřete a dochuťte sladkou paprikou a sušeným tymiánem.
V hluboké pánvi rozpalte olivový olej a kuřecí prsa na pánvi z obou stran dozlatova orestujte. Doba je odvislá od velikosti kuřecích prsou, ale počítejte cca 3-5 minut z každé strany.
Jakmile je kuře hotové, odložte jej stranou a do stejné pánve, ve které jste kuřecí prsa vařili dejte 30g másla, přilijte teplý vývar a promíchejte.
Do omáčky poté přidejte prolisovaný česnek a vařte 1-2 minuty, aby se omáčka lehce zredukovala.
Do omáčky nyní vmíchejte smetanu (dejte pozor, aby měla pokojovou teplotu a nepoužili jste smetanu přímo vytaženou z lednice), přidejte dijonskou hořčici a na mírném plameni vařte do lehkého zhoustnutí cca 2-3 minuty.
Jakmile je omáčka hotová, vmíchejte do ní nastrouhaný parmezán, přidejte také kuřecí prsa a nechte vše společně ještě 2 minuty vařit, aby se chutě hezky propojily. Podávejte ideálně s bramborovým pyré a čerstvým zeleninovým salátem.