Květák si rozdělte na růžičky. Do velké mísy nalijte sójovou omáčku a vymačkejte celou limetku. V této směsi pak obalte květák a nechte ho 10-15 minut marinovat.
Mezitím si připravte 3 misky na obalování. Do jedné nasypte mouku a lehce ji osolte. Do druhé rozklepněte vejce a rozmíchejte společně s mlékem. Do třetí nasypte panko strouhanku, kterou smíchejte se sušenou cibulí, česnekem a sezamovými semínky.
Marinovaný květák poté obalte nejprve v mouce, poté ve vaječné směsi a nakonec v ochucené panko strouhance.
Obalené růžičky květáku pak rovnoměrně rozprostřete do koše horkovzdušné fritézy a "smažte" na 190℃ cca 15-20 minut dozlatova. Cca v polovině je obraťte, aby se rovnoměrně opékaly ze všech stran.
Zatímco se květák smaží, připravte si majonézu. Všechny ingredience společně promíchejte a podle chuti případně dochuťte solí, pepřem, případně dle vlastních preferencí přidejte i chilli pastu.