Předehřejte troubu na 200°C. Cibuli, řapíkatý celer a mrkev si nakrájejte na drobno. Kuřecí maso si nakrájejte na kostičky a stroužky česneku prolisujte. Žampiony nakrájejte na širší plátky.
Ve velké pánvi rozehřejte olivový olej, poté lehce snižte plamen a orestujte na něm cibuli. Přidejte prolisovaný česnek a restujte dalších 30 vteřin.
Přidejte do pánve také mrkev a řapíkatý celer a restujte 3-4 minuty, aby zelenina trochu změkla. Poté přidejte nakrájené kuřecí maso.
Maso osolte, opepřete a restujte 5-6 minut, aby se hezky zatáhlo. Přidejte také nakrájené žampiony a nechte je lehce změknout.
Do masové směsi vhoďte máslo, nechte ho rozpustit a pak směs posypte moukou.
Snižte plamen na minimum a postupně do pánve vlijte vývar a smetanu. Promíchejte, dochuťte tymiánem a dijonskou hořčicí a nechte směs za občasného míchání cca 10-15 minut vařit. Masová směs trochu zhoustne.
Nakonec do směsi vmíchejte parmezán a přendejte směs do koláčové formy, kde ji nechte lehce vychladnout.
Mezitím si nakrájejte listové těsto na větší obdélníky, které vyskládejte na masovou směs. Potřete vejcem, posypte sezamovými semínky a dejte péct do předehřáté trouby cca na 30-35 minut.