V malé misce smíchejte majonézu, lák z okurek, kečup, hořčici, cukr, ocet, papriku, sušený česnek a cibuli a dejte stranou.
Na jednu stranu každé tortilly dejte cca 60g mletého hovězího masa a zploštěte ho tak, aby zcela pokrylo povrch tortilly až k okrajům. Pokud dáváte přednost silnější placičce, přidejte více masa. Navrch posypte solí a pepřem.
Pánev rozehřejte na střední plamen a opékejte na ní tortilly tou stranou, kde máte rozprostřené maso, dolů. Opékejte cca 4-5 minut až vám začnou okraje masa zlátnout. Pokud je třeba, pomocí obracečky přimáčkněte tortillu k pánvi, aby se vám maso nezkroutilo.
Po 4-5 minutách tortillu obraťte a začněte ji opékat z druhé strany. Navrch masa dejte 1 plátek čedaru, pánev přikryjte a nechte sýr rozpustit a tortillu, aby se opekla dokřupava. Poté dejte opečenou tortillu stranou a dopečte zbytek tacos.
Na každé tacos pak dejte menší hrst ledového salátu, pár plátku nakrájených okurek a zakončete pořádnou dávkou omáčky. Dobrou chuť!